Webbutiken

NYHETER

Utebelysning

Utomhusbelysning ger trädgården en mysig och varm atmosfär så att du även kan njuta av den på kvällen. Placera utomhusbelysningen längs en gång, uppfart, uteplats eller mellan dina växter, under överbyggnaden, på staketet eller använd en utomhuslampa för att belysa träd. Välj rätt utomhusbelysning för din trädgård.

Markspotlights

Vägglampor

Stående lampor

Spotlights

Systemet

Tillbehör


Utekök

När du väljer ett utekök från Contura Steel får du inte bara ett utekök, du får en bit svenskt hantverk gjord av de bästa materialen som finns att tillgå. Bygg enkelt ditt eget utekök precis som du vill med våra uteköksmoduler.

Välj storlek, gasol- eller kolgrill, med eller utan vask, med hyllplan, lådor eller skåp. Komplettera med avställningshyllor, sidobord, kylskåp och extra kokplattor för att skapa just ditt drömkök.


Sittmöbler och planteringskärl från Byarums bruk

Byarums Bruk har hunnit fylla 75 år, en siffra som på många sätt är en blinkning åt tidsperspektivet. De tillverkar produkter som tål att stå ute i det nordiska klimatet längre än så. Och när en produkt slutligen gjort sitt, går materialet tillbaka in i kretsloppet, smälts ner och återuppstår i ny form – generation efter generation.

De har en tradition av att tänka både nytt och långsiktigt.

Sittmöbler

Planteringskärl